Advieswerk

Advieswerk

Werken aan diversiteit en inclusie kan uitdagend zijn: waar begin je? Hoe krijg je alle teamleden mee? Hoe ga je er dagelijks mee om? Stichting Sitara adviseert professionals in het onderwijs en jeugdzorg om divers en inclusief te zijn.

Van manager tot leerkracht en van zorgprofessional tot beleidsmaker. Bij een inclusieve organisatie voelt elke medewerker zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Dit zorgt intern voor veiligheid maar ook trots. Dat dragen medewerkers weer uit naar leerlingen en cliënten.

 

 

Werkwijze

We combineren wetenschappelijke kennis met jarenlange praktijkervaring. Op deze manier worden professionals zich bewust van inclusief werken en krijgen ze concrete handvatten. We doen dit in de vorm van trainingen, workshops en adviesgesprekken.

Onze neuropsychologen en trainers nemen je graag mee op de reis naar meer diversiteit en inclusie. Hierin is ruimte voor jou als persoon, ruimte om fouten te maken en van elkaar te leren. 

Dit zeggen anderen

Diversiteit en inclusie bij jou op de werkvloer

Stichting Sitara gelooft niet in een one size fits all aanpak. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten?

We leren je graag kennen!

Contact