• Noa Kisoen beheer

    Noa Kisoen

    • Coördinator Organisatie en Kwaliteit

Ik ben Noa Kisoen. Ik ben woonachtig in Amsterdam en studeer hier aan de Vrije Universiteit en de Hogeschool van Amsterdam. Bij Stichting Sitara zet ik mij in als Coördinator Organisatie en Kwaliteit. Naast mijn werk bij Sitara ben ik actief in de Amsterdamse evenementen sector.

Als een lid van de vierde generatie die actief is bij Sitara, doet het mij extra deugd om mij in te kunnen zetten voor onze missie, visie en het zo goed mogelijk bereiken en bedienen van mijn mede-Amsterdammers. Na mijn overgrootmoeder, grootmoeder en moeder ben ik naast de vierde generatie ook een van de eerste mannen die zich inzet voor Sitara.

Mijn focus ligt voornamelijk achter de schermen. Ik houd mij onder andere bezig met de interne ontwikkelingen van processen, het team en onze samenwerkingen. Het aandeel dat ik wens te leveren in het team is het bevorderen van een inclusieve organisatie waarin een ieder zich comfortabel voelt om vanuit eigen identiteit krachten te bundelen, zodat we hiermee onze mede-Amsterdammers zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Bekijk hier het profiel van andere teamleden