• Joline Noija Grafisch vormgever

    Joline Noija

    • Grafisch vormgever
    • Ontwikkelaar

Ik ben Joline Noija. Ik werk met veel plezier voor Sitara als Grafisch Vormgever/illustrator. Al sinds 2013 ben ik bij Sitara betrokken. Het is mijn doel om informatie, wat soms ingewikkeld kan zijn, visueel te versimpelen, aantrekkelijk te maken en te verduidelijken. Ik werk o.a. aan het beeldmateriaal voor de lesstof van Het Huis. Verder denk ik mee met wat Sitara uitdraagt en waar ze voor staat, hierin doe ik de visuele communicatie.

Ik ben blij dat ik kan werken binnen een team dat in het bezit is van veel kennis. Ik leer van andere expertises en dat is waardevol. De onderwerpen die besproken worden binnen Sitara zijn actueel en van belang in onze maatschappij. Hierdoor geloof dat ik een goede bijdrage kan leveren met mijn werk, aangezien ik de boodschap visueel kan versterken.

Als ik werk maak voor Sitara vind ik het belangrijk dat het beeldmateriaal een ondersteunende functie heeft. Beeld is enorm waardevol, het is een vorm van informatieverwerking die veel mensen aanspreekt. Met name voor jongeren is het een heel fijne manier om informatie op te slaan. Ik hoop dus dat mijn werk doeltreffend en aantrekkelijk is. Dan is een ontwerp wat mij betreft geslaagd.

Bekijk hier het profiel van andere teamleden