• Randyholland.trainer.sitara

    Randy Sanches

    • Trainer

Ik ben Ranchy Sanches, 42 jaar en geboren en getogen in Amsterdam West. Mijn jeugd heb ik voetballend doorgebracht in de Kinkerbuurt. Toen echt een volksbuurt, waar iedereen elkaar kende. Naast mijn werk als trainer bij Sitara, ben ik keeperstrainer bij Jeugd Volendam (13 tm/18) en keeperscoach bij het Surinaams elftal.

Voetbal is altijd één van mijn passies geweest, net als werken met kinderen. Ik ben begonnen als straatcoach, daarna als interventie medewerker en nu zit ik in mijn tweede jaar bij Stichting Sitara.

Als trainer van HET HUIS wil ik kinderen leren stabieler in het leven te staan. Ik ben van mening dat als je jezelf al op jonge leeftijd goed kent, je ook het maximale uit het leven haalt. Het mooie aan de training is dat we echt de diepte in kunnen gaan met de jongeren. Door het programma kunnen we ze de juiste vragen stellen en belangrijke onderwerpen bespreken om ze uiteindelijk op de goede weg te helpen. Het geeft me heel veel voldoening dat ik in mijn werk iets terug kan doen voor de jeugd.

Bekijk hier het profiel van andere teamleden