• Kelsey Kostons Ontwikkelaar Trainer

    Kelsey Kostons

    • Ontwikkelaar
    • Trainer

Mijn naam is Kelsey Kostons. In 2013 ben ik als vrijwilliger gestart bij Stichting Sitara, vanwege mijn expertise rondom huiselijk geweld en het ontwikkelen van trainingen. Vanuit mijn rol als vrijwilliger ben ik doorgegroeid bij Sitara tot trainingsontwikkelaar en trainer.

Door de gesprekken met het team van Sitara heb ik zelf ontzettend veel geleerd over thema’s als diversiteit, uitsluiten, kansentoegankelijkheid en inclusiviteit. Het heeft een spiegel voor mijn neus gezet voor mijn ‘blinde vlekken’ én mijn identiteit als witte vrouw in Nederland. Nu wil ik mijn eigen ontdekkingen en kennis graag delen met anderen, zodat er steeds minder blinde vlekken in Amsterdam zijn. Zo kan ik iedereen helpen met een gevoel van ‘er mogen zijn’. Want is dat niet een heerlijk gevoel?

Ik krijg energie om creatief te zijn en op een leuke manier mensen te kunnen confronteren met nieuwe ervaringen. Door trainingen en workshops te ontwikkelen met teamleden en in contact te zijn met de deelnemers, kan ik mijn deskundigheid en eigen ervaringen m.b.t. inclusiviteit volledig kwijt in mijn creativiteit.

Bekijk hier het profiel van andere teamleden